Dina-gruppen består av 15 lokala försäkringsbolag med 80 kontor från Luleå i norr till Lund i söder. Dina Försäkringar Lidköpingsorten är det största av dessa med verksamhet på fem orter och totalt 43 anställda, varav 15 på huvudkontoret i Lidköping.

De lokala Dina-bolagen befinner sig i en spännande utvecklingsfas där modernt tänkande och ny teknik går hand i hand med närheten till kunderna. Den lokala förankringen utgör ett alternativ till storbolagen som visat sig vara ett framgångsrecept.

Beskrivning

Att arbeta som skadereglerare hos Dina Försäkringar innebär att självständigt besiktiga, dokumentera och reglera i första hand byggskador, men även övriga ärenden som exempelvisvis inbrott och stöld. En stor del av arbetet sker på fältet där du kommer att möta kunder i olika situationer och miljöer. Du planerar och genomför arbetet självständigt och ingår i ett mindre team som Skadechefen ansvarar för och leder.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete och helst byggnadsteknisk kunskap. Du bör ha lägst gymnasieutbildning och goda kunskaper i Office-paketet.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara lösningsfokuserad, ha ett förtroendeingivande sätt och en god förmåga att möta människor i problematiska lägen. Att arbeta metodiskt, planera och prioritera passar din personlighet mycket väl. Du trivs med att ta ansvar och arbeta självständigt men också i grupp.

Körkort och tillgång till egen bil krävs för tjänsten.
Placeringsort: Lidköping

Erbjudandet

Dina Försäkringar Lidköpingsorten erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete med många intressanta relationer. Som arbetsgivare värnar vi om våra medarbetare och lägger stor vikt vid trivsel och god arbetsmiljö.

I denna rekrytering samarbetar vi med Bemanningshuset & Rekryteringsspecialisten. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Carina E Lundgren på tfn 0705-54 78 78. Vi arbetar med löpande urval och vill ha din ansökan snarast dock senast 31 augusti.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/8
Publicerat 2013-07-09
Sista ansökningsdag 2013-08-31

Tillbaka till lediga jobb